Μας Χαρακτηρίζει

 

1

 

Είναι μέσα στην κουλτούρα της επιχείρησης μας ότι κάνουμε να το κάνουμε με στόχο την μέγιστη ασφάλεια προστατεύοντας εσάς

2

 

Κάνουμε σωστά την δουλειά απο την αρχή και υποστηρίζουμε τις ανάγκες σας εξυπηρετόντας σας

3

 

Το όνομα μας στην αγορά είναι η σφραγίδα ποιότητας των υπηρεσιών. Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της εποχής μας

Η εταιρεία μας

Η εταιρία DORKAL δραστηριοποιείται στο αντικείμενο της πόρτας στην ευρύτερη του μορφή από το 1995.Η πολυετής εμπειρία μας επιτρέπει να καλύπτουμε κάθε προτίμηση όσον αφορά την προμήθεια, κατασκευή και τοποθέτηση οποιασδήποτε μορφής πόρτας.
Ειδικά στελεχωμένα τμήματα τόσο στον τομέα της κατασκευής όσο και της διακόσμησης εργάζονται καθημερινά με σκοπό να σας παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια συνοδευόμενη με την υψηλή αισθητική για την ανάδειξη του προσωπικού σας χώρου.Συμβιβαζόμενοι στις ανάγκες της κάθε εποχής είμαστε στην ευχάριστη θέση να πρωτοπορούμε συνεχώς σε συστήματα ασφαλείας, σχέδια και χρώματα.Σκοπός της εταιρίας μας είναι η συνεχής ανάπτυξη της ασφάλειας και της αισθητικής των προϊόντων μας για την ανάδειξη και διασφάλιση της κατοικίας σας.
Οι τοποθετήσεις όλων των προϊόντων μας γίνεται αποκλειστικά από δικά μας πεπειραμένα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα,τα οποία συμβάλλουν στην άψογη εξυπηρέτηση σας και την απόλυτη προσαρμογή της παραγγελίας στον χώρο σας.
Μέσω των εκθέσεων και των κατά τόπων συνεργατών μας,καλύπτουμε ένα πανελλαδικό φάσμα εξυπηρέτησης το οποίο σας προσκαλούμε με χαρά να γνωρίσετε.

 

9 Σημεία Υπεροχής

1

 

Φυσικά, η εταιρία μας συνοδεύει όλα τα προϊόντα της με την διετή γραπτή εγγύηση DORKAL σε ένδειξη εμπιστοσύνης και σιγουριάς απέναντι στους πελάτες της

 

2

 

Στις θωρακισμένες και εσωτερικές πόρτες οι διαστάσεις στο πλάτος και στο ύψος είναι χωρισμένες σε κατηγορίες ανά 5cm. Οι δεύτερες ποικίλουν και σε ελεύθερες διαστάσεις. Οποιαδήποτε ενδιάμεση διάσταση μπορεί να κατασκευαστεί, όπως και ειδικές διαστάσεις κατόπιν απαίτησης του πελάτη.

 

3

 

Εξαρτάται από τα μέτρα της πόρτας σας. Με μία προσεγγιστική επιμέτρηση από εσάς θα μπορείτε να έχετε μία ενδεικτική τιμή στις εκθέσεις μας, μην διστάσετε επίσης να μας καλέσετε ώστε η επιμέτρηση να γίνει από τους τεχνικούς μας για να μπορέσετε να έχετε και την τελική σας προσφορά βάσει των πραγματικών σας διαστάσεων

 

4

 

Ανάλογα με το είδος της παραγγελίας σας. Σε απλές περιπτώσεις με επίπεδα σχέδια και χρώματα παραγωγής το χρονικό διάστημα είναι από 4 έως 7 ημέρες. Σε ειδικές παραγγελίες-διαστάσεις μπορεί να ανέλθει έως και 35 ημέρες

 

5

 

Η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει κατά αποκλειστικότητα τις μαγνητικές κλειδαριές εσωτερικών πορτών τόσο σε ανοιγόμενες όσο και σε συρόμενες πόρτες. Υπάρχουν επίσης κρυφές κλειδαριές χωρίς πόμολα όπως φυσικά οι κλειδαριές ξενοδοχείων και οι μηχανικές κλειδαριές.

 

6

 

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να κανονίσουμε την ημέρα και την ώρα επίσκεψης πεπειραμένου τεχνικού στον χώρο σας για να σας βοηθήσει στην επιλογή μοντέλου, χρωμάτων και σχεδίων, βάσει των δικών σας απαιτήσεων.

 

7

 

Φυσικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε μας για να σας προτείνουμε ότι πιο σύγχρονο, ασφαλές και συμβατό στην ήδη υπάρχον κλειδαριά σας.

 

8

 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τόσο την αλλαγή της κλειδαριάς σας σε ότι πιο σύγχρονο όσο και την αντικατάσταση των επενδύσεων σας χωρίς περιορισμούς στις τελικές σας επιλογές.

 

9

 

Κανένα, η εταιρία μας εγγυάται ότι ο χώρος σας θα παραδοθεί μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης σε άριστη κατάσταση τόσο από θέμα καθαριότητας όσο και προσαρμογής των προϊόντων.